Naar private lease

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op jouw vraag!

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op zodat wij u persoonlijk antwoord op al uw vragen kunnen geven.

Neem contact met ons op

Voorafgaand aan leasecontract

Opel Leasing wil ook graag startende ondernemers de kans bieden om voor een leaseauto te kiezen. Wij zullen bij de toetsingsprocedure vragen om beschikbare gegevens, zoals een Aangifte Inkomstenbelasting, KVK uittreksel en inzage in eventuele contracten met uw klanten waarmee u verzekerd bent van maandelijkse inkomsten. Het kan overigens zijn dat wij u om een borgsom zullen vragen voordat wij de auto inzetten.

Bij Opel Leasing kennen wij geen verplichte borg. Wij willen uiteraard wel graag weten hoe uw financiele situatie van uw bedrijf ervoor staat en zullen daarom vragen om inzage in bijvoorbeeld een jaarverslag. Uit deze toetsing kan naar voren komen dat wij het noodzakelijk achten om u om een borg te vragen.

Tijdens leasecontract

Ja dat kan! Door bijvoorbeeld een verhuizing, een nieuwe klantengroep op een andere locatie, of een nieuwe functie bij uw werkgever kan het natuurlijk gebeuren dat u meer kilometers zal gaan maken. Hierdoor is het mogelijk om het contract tussentijds aan te passen om zodoende een hoge eindafrekening te voorkomen. Uiteraard kan het aantal contractkilometers ook naar beneden worden aangepast.

U kunt uw voorstel opvragen via:

E: sales@opelleasing.nl 

T: 020 - 658 3220 

Ja dat is mogelijk, echter zijn daar helaas wel kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen 40% van de resterende leasetermijnen met een minimum van 3 leasetermijnen.

Einde leasecontract

U kunt de auto inleveren bij uw lokale Opel dealer.

Ja, u heeft als gebruiker van de auto het eerste recht op koop van het voertuig. Indien u bij het offerte traject een koopoptie heeft gevraagd, dan is deze overnameprijs dus al bij u bekend. Indien dit niet het geval is geweest dan kunt u de overnameprijs bij Opel Leasing opvragen. U kunt deze opvragen via: E: sales@opelleasing.nl T: 020 - 658 3220