De Opel Astra is wederom in de prijzen gevallen. Nadat de Astra al tot 'Auto van het Jaar 2016' en 'Trekauto van het Jaar 2016' werd uitgeroepen, is de Astra nu ook tot Zakenauto van het Jaar 2018 gekroond. Een hele mooie prestatie en een mooie beloning voor het grote succes dat deze auto momenteel in Nederland heeft. Wij als Opel Leasing willen dit niet zomaar voorbij laten gaan en bieden daarom tijdelijk een GRATIS* Zakenauto van het Jaar 2018 pakket aan op de Astra Business Executive. Je least de Astra Business Executive inclusief Zakenauto van het Jaar 2018 pakket al vanaf € 369 excl. BTW per maand**.

 

Astra is Zakenauto van het Jaar 2018

De Astra is door een officiele vakjury, bestaande uit afvaardigingen van gerenommeerde bedrijven en leasemaatschappijen, verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2018. De Astra werd vooral geprezen vanwege z'n sterke rij-eigenschappen, zuinige motoren en geavanceerde veiligheidssystemen die uniek zijn in deze klasse en bovendien zeer betaalbaar.

 

Gratis Zakenauto van het Jaar 2018 pakket

Het Zakenauto van het Jaar 2018 pakket is beschikbaar op de Astra Business Executive (hatchback of Sports Tourer) en bestaat uit:

  • IntelliLux LED Matrix verlichtingssysteem inclusief grootlichtassistent;
  • Verwarmbare voorstoelen
  • Verwarmbaar stuurwiel
  • Optioneel: lederen bekleding voor € 15 per maand excl. btw

 

* Het Zakenauto van het Jaarpakket 2018 heeft een fiscale waarde van € 999,-. Deze wordt voor € 0 toegevoegd door Opel Leasing, maar u betaalt dus wel fiscale bijtelling over het Zakenauto van het Jaar 2018 pakket.

** Leaseprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar.