Leerlingen zoeken een betrouwbare, betaalbare rijschool met een hoog slagingspercentage en een goede coach. Als rijschoolhouder zoekt u dat in een lesauto: betrouwbaar, scherp geprijsd en de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u veel kilometers per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens maar ook een noodzaak. Wij vinden dan ook dat u geen afweging hoeft te maken tussen kosten en comfort.

Speciale actie voor rijschoolhouders
Wij bieden alle rijschoolhouders de meest comfortabele werkplek aan voor een scherpe prijs, want u leaset nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houdt u de kosten beperkt, maar profiteert u wel van maximaal (rij)comfort! Wat mag u van uw nieuwe werkplek verwachten?

  • Ergonomische comfortstoelen (AGR) in hoogte verstelbaar
  • Geavanceerde toptechnologie
  • Uw persoonlijke assistent aan boord met Opel OnStar, incl. 4G Wi-Fi
  • Uitstekende connectiviteit
  • Compleet uitgerust, aangenaam interieur
  • Cruise control en parkeersensoren

Ons aanbod
U rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) incl. metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease* nu vanaf €475,- in plaats van €549,- per maand. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de in-/en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen én gratis Opel accessoires naar keuze t.w.v. €500,- incl. BTW. Ervaar diverse Opel modellen tijdens de Lesauto Testdag.

Lees hier meer over de Online Edition uitvoering

Meld u aan voor de Leaauto Testdag

Neem contact op voor een offerte

 

*Full Operational Lease o.b.v. 48 maanden en 40.000 km per jaar voor een Opel Astra Online Edition 1.6 CDTI Start/Stop 6 versnellingen 136pk / (100kW) met metallic lak, inclusief:
- Reparatie, onderhoud en banden bij uw Opel dealer
- Houderschapsbelasting
- Afschrijving en rente

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren